Questions

Frequently Asked Questions

Hogyan tudok bérelni?

Válassz egy bérlési pontot a listából, majd állítsd be a bérlés kezdeti és befejező időpontját. A megadott információk alapján a vizicsizma.hu felajánlja számodra az elérhető eszközöket, melyek közül kiválaszthatod azt, amelyiket szeretnéd kibérelni. A foglalás véglegesítését követően a rendszer átirányít téged a Barion fizetőoldalra, ahol egyszerűen és biztonságosan elvégezheted a fizetést.

Ezután már csak annyit kell tenned, hogy a foglalás során kiválasztott bérlési időpontban személyesen átveszed a kibérelt eszközt.

Hogyan keressek bérlési pontot?

A bérlési pontok teljes listáját az oldal 'Helyszínek' menüpontjában érheted el. Amennyiben azt szeretnéd megtudni, hogy egy konkrét városban van-e vizicsizma.hu bérlési pont, csak gépeld be a keresőmezőbe a város nevét, majd indítsd el a keresést. Ha pedig a tartózkodási helyedhez legközelebbi bérlési pontot szeretnéd megtalálni, kattints a helymeghatározásra, és a rendszer azonnal fel is ajánlja neked a legközelebbi bérlőpontokat.

Hol találhatóak a bérlési pontok?

A bérlőpontok az ország számos területén megtalálhatóak, például a Balaton, a Duna, a Tisza és a Körös mentén. A vizicsizma.hu-n keresztül leadható foglalási lehetőségek folyamatosan bővülnek.

user.info.section_3.text.phar_2

Milyen eszközöket bérelhetek?

A vizicsizma.hu-n több magyarországi bérlési pont saját, egyedi eszközkészletéből választhatsz. Lehetőséged van például kajak, kenu, sup, surfski vagy akár sárkányhajó bérlésre is.

user.info.section_4.text.phar_2.line_1
user.info.section_4.text.phar_2.line_2
user.info.section_4.text.phar_2.line_3
user.info.section_4.text.phar_2.line_4